Afløbsrende Advantix Vario
Afløbsrende Advantix Vario

Viega Advantix Vario er en super-fleksibel afløbsrende, der kan afkortes med millimeters præcision. De tre samlestykker åbner op for kreativiteten. Og med en længde på op til 2,8 meter kan den nye afløbsrende tilpasses alle kreative løsninger, hvad enten det gælder et hjørne eller en U-form.

Viega Advantix Varios unikke hjørneløsning: Denne model, bestående af to afløbsrender på op til 1,6 meter, er forbundet med et samlestykke i hjørnet. Afløbskapaciteten er op til 1,6 liter per sekund afhængig af installationstype og byggehøjde.

 

Ekstra længde og variabel højde

Med en indbygningslængde fra 80 cm og opefter, bliver det muligt at fordoble afløbskapaciteten. ”Lige” afløbsrende leveres i længder på op til 2,8 meter. Løsninger i U-form- eller med hjørner leveres med sidelængder på op til 1,6 meter. Selv ved den laveste indbygningshøjde vil højdeforskellen mellem fundament og afløbsrør altid være på 2,5 cm. Derfor kan det af standarden krævet fald overholdes, selv med et afløbsrør på op til 250 mm, uden at hæve afløbsrenden. Alt afhængigt af installationstypen er afløbskapaciteten mellem 0,4 og 0,8 liter per sekundet for hvert afløb.

 

Stålriste og dækkapsler i flere farver


For den perfekte farvekombination og kreativ brug af Advantix Vario, findes afløbsrenden i forskellige farver: Rustfrit stål i satin og blank samt i farverne sort og hvid. 
 

Selvrensende afløb


Med det selvrensende afløb opnås lav strømningsmodstand og høj afløbskapacitet via den specialdesignede vandlås. Samtidig er den meget let at rengøre Advantix Vario afløbsrende: Det slanke design og fri gennemstrømning gør, at mindre snavs samler sig i afløbet.

 

Advantix Vario konfigurator – nemt og hurtigt

 

Bredden af systemelementer til Advantix Vario afløbsrende giver stor frihed til designvariation samt afløbskapaciteten. Via vores online Advantix Vario konfigurator kan du hurtigt og let beregne afløbshastigheden ud fra unikke størrelser og dimensioner. Du vil få en liste over de materialer og mængder, du har brug for samt installationsguide og retningslinjer for beskæring.
 

 

Hvorfor vælge Viega Advantix Vario afløbsrende?
 • Attraktive farve- og materialekombinationer: Sort, hvid eller satin, blank i rustfrit stål
 • Øget fleksibilitet i konstruktionen skaber nye kreative løsninger
 • Længder fra 30 til 280 cm
 • Simpel og let installation
 • Mulighed for variable højder
 • Sikre og super stærke overflader
 • Højdejusterende fatninger
 • Selvrensende afløb/vandlås
 • Særlig høj afløbskapacitet
 • Bredt sortiment af tilbehør 
 • Prisvindende design: se nedenstående

Prisvindende design:

duschrinne-advantix-vario-u-form_174x160.jpg
U-formet Advantix Vario afløbsrende med en afløbskapacitet på op til 2,4 liter per sekund
Vario02.JPG
Afløbsrender på op til 280 cm i længden kan nemt skabes ved at forbinde flere Vario afløbsrender
advantix_hand_174.jpg
Afløbsrender Advantix Vario kan nemt afkortes med det medfølgende "saveredskab" og en skruestik
rd_NH_adv_cut_1_174x160.jpg
De fleksible dækkapsler sikrer en tæt forsegling af Advantix Vario afløbsrender
advantix_schichtaufbau_174_2.jpg
Alle materialer, der er nødvendige for at opnå permanent fugtspærre, så som speciel lim og forseglingstape, medfølger til Advantix Vario
advantix_carton_174.jpg
Reduceret lagerbeholdning: Med Advantix Vario er den rigtige længde altid på lager