DELTAG I VIEGA LIVE: WEBINAR OM KORROSION
Er der en sammenhæng mellem bakterier og korrosion i brugsvandsinstallationer?
Ja, det er der faktisk, og det kan spores helt tilbage til grundvandet. Det er ret unikt, at vi i Danmark bruger grundvand direkte som drikkevand, efter en simpel oxidationsproces og sandfiltrering. Det betyder, at vores drikkevand indeholder en mangfoldighed af bakterier, svampe og parasitter, som kan være sygdomsfremkaldende. En af dem er legionella-bakterien, der kan give lungebetændelse ved indånding. Drikkevandet kan også indeholde sulfatreducerende-bakterier, der kan give infektioner i tyktarmen og være årsag til korrosion i brugsvandsinstallationer.
Drikkevand kan altså påvirke vores helbred og være årsag til korrosion i vores brugsvandsinstallationer.
På seminaret vil Lars Grøn Schjoldager fra CheckPoint World præsentere den nyeste viden om sammenhængen mellem bakterier og korrosion i brugsvandsinstallationer. Hvad er årsagen til bakteriedannelse i biofilmen i vandinstallationer, og hvordan opstår korrosion og bio-korrosion? Hvilken indvirkning har det på hygiejnen samt installationens levetid?
Webinaret er relevant for dig, der er:
- bygherre eller beslutningstager
- rådgiver eller beregner
- vvs-installatør
- daglig driftsansvarlig i boligforeninger, hospitaler, plejehjem og andre bygninger
Deltag onsdag den 25. august, kl. 14-15
Seminaret afholdes som et live webinar, som du kan deltage i via din computer eller mobil, når du er tilmeldt. Webinaret optages ikke og kan ikke ses på et senere tidspunkt.
Lars Grøn Schjoldager, udøvende ingeniør og ejer af CheckPoint World, er specialiseret i smitteopsporing og i identifikation af årsager til korrosion, og har udviklet en simpel analysemetode, der kan forudsige risikoen for korrosion og bio-korrosion i brugsvandsinstallationer.
Villiam Rasmussen er salgschef i Viega og har en lang teknisk baggrund inden for vvs-branchen som udlært vvs-rørsmed og vvs-tekniker.
-
Øvrige Viega seminarer
Korrosionssikre Viega løsninger
I nogle tilfælde kan korrosionsskader ses allerede inden for det første år af installationens levetid. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvordan og hvornår man kan blande de forskellige materialer.
Hygiejniske drikkevandsinstallationer
På drikkevandsseminaret får du indsigt og viden om, hvordan kvaliteten af drikkevand bevares fra vandstik til tappested. Derudover vil vi gå i dybden med de nyeste regler og anbefalinger på området.
Energieffektiv varmtvandsinstallation
På seminaret kan I få indsigt i muligheden for at spare energi på det varme brugsvand, idet det kræver meget energi at opretholde temperaturen på det varme brugsvand kontinuerligt 365 dage om året.
Projektering med udvidet kvalitetssikring
På seminaret sætter vi fokus på hvilke materialer og hjælpemidler, der kan anvendes i de enkelte faser af projekteringen. Desuden vil du få viden om vores udvidede kvalitetssikring.