DELTAG I VIEGA LIVE: WEBINAR OM KORROSION

Er der en sammenhæng mellem bakterier og korrosion i brugsvandsinstallationer?

Seminaret afholdes som et live webinar, som du kan deltage i via din computer eller mobil, når du er tilmeldt. Webinaret optages ikke og kan ikke ses på et senere tidspunkt. 

Deltag onsdag den 25. august, kl. 14-15

TILMELD DIG TIL VIEGA LIVE HER

I Viega ser vi det som vores ansvar, at bidrage til at skabe hygiejniske og langtidsholdbare installationer, der kan sikre vandforsyning i mange år frem til glæde for bygningens brugere. Vi sætter en ære i konstant at dele ud af vores viden samt bidrage med den nyeste viden på markedet.

Villiam Rasmussen (Salgschef), Viega

 • Øvrige Viega seminarer

  Korrosionssikre Viega løsninger

  I nogle tilfælde kan korrosionsskader ses allerede inden for det første år af installationens levetid. Derfor er det vigtigt at have styr på, hvordan og hvornår man kan blande de forskellige materialer. 

  Læs mere

  Hygiejniske drikkevandsinstallationer

  På drikkevandsseminaret får du indsigt og viden om, hvordan kvaliteten af drikkevand bevares fra vandstik til tappested. Derudover vil vi gå i dybden med de nyeste regler og anbefalinger på området.

  Læs mere

  Energieffektiv varmtvandsinstallation

  På seminaret kan I få indsigt i muligheden for at spare energi på det varme brugsvand, idet det kræver meget energi at opretholde temperaturen på det varme brugsvand kontinuerligt 365 dage om året.

  Læs mere

  Projektering med udvidet kvalitetssikring

  På seminaret sætter vi fokus på hvilke materialer og hjælpemidler, der kan anvendes i de enkelte faser af projekteringen. Desuden vil du få viden om vores udvidede kvalitetssikring. 

  Læse mere