BIM - Bygnings Informations Modellering

Viega understøtter digitale byggeprocesser

I en tid, hvor digitale modeller transformerer byggebranchen, spiller BIM (Bygnings Informations Modellering) en afgørende rolle. 

BIM er løsningen til at skabe en digital model af hele byggeprojektet. Planlægningsværktøjet samler objekter og data fra alle involverede brancher i en virtuel byggemodel. Ved at have en virtuelle tvilling af bygningen kan du kvalitetssikre byggeriet, inden det starter. Det eliminerer uforudsete fejl, der ellers kun ville blive opdaget på selve byggepladsen.

Viega har gjort det nemt for dig ved at udvikle produktdata, som nemt kan downloades eller integreres direkte fra skyen. Vi stræber efter at gøre din digitale proces så problemfri og effektiv som muligt, så du kan realisere dine byggeprojekter med større præcision og succes.

Digitale produktdata

Viega leverer data i henhold til VDI 3805. Serien af data foreskriver en standard for lagring af alle tekniske, kommercielle og geometriske produktdata. Viega produktdata i henhold til VDI 3805 er konfigureret på en sådan måde, at de vil være i overensstemmelse med fremtidige BIM-standarder som fastlagt i ISO 16757. ISO 16757 vil tjene til at internationalisere standarderne etableret af VDI 3805 under titlen 'Datastrukturer for elektroniske produkter kataloger for byggetjenester«.

Viega leverer Revit-data til BIM-baseret planlægning. Samlingen af data omfatter de produktoplysninger, der er relevante og nødvendige for planlægning og udbud.
 

BIM-data er altid opdateret

Dataene styres centralt og derfor altid opdateret. Det betyder, at du kan stole på at kunne bruge de nyeste produktdata.