Fremtiden venter. Lad os tackle den sammen.

Velkommen til vores karriereside

Viega er en ledende nøglespiller i udviklingen af teknologier til installationsbranchen. Med vores innovative løsninger påtager vi os et stort ansvar for vores miljø og fremtidige generationer - især inden for områder som drikkevandshygiejne, energieffektivitet samt komfort og sikkerhed i bygninger.

Vi installerer livsnerven i morgendagens bygninger og forvandler rum til hjem - en stor opgave. Det er hver dag kilden til motivation, og noget som alle ansatte hver især bidrager til.

Gå til den globale karriereside, hvis du vil vide mere

Skab en fremtiden sammen med os - og din egen med.

Vores værdier gør os stærke

Tilbage i 1899 grundlagde Franz-Anselm Viegene Viega. Og i dag drives den familieejede virksomhed af fjerde og femte generation.

Særlige kendetegn ved Viega, som arbejdsgiver

Hos Viega finder du et venligt arbejdsmiljø, en levende virksomhedskultur med urokkelige værdier, der giver os en klar retning og plads til at vokse som menneske. Værdierne definerer måden for, hvordan vi kommunikerer med hinanden internt og eksternt med vore partnere og kunder.

Vores værdier har altid været et stærkt fundament, der viser os målet og en klar retning for alle medarbejdere.

Anna Viegener (bestyrelsesformand)

 • Opnå mål.

  Vi sætter ambitiøse mål. For os er det resultaterne, der tæller. Vi er på forkant. Vi implementerer systematisk strategier og planer. Vores succeser danner grundlaget for en langsigtet profitabel vækst.

 • Ha' mod.

  Vi opmuntrer og støtter hinanden. Dette gør det muligt for os at påtage os ansvar og/eller delegere. Vi tager beslutninger, står ved dem og lærer af vores fejl.

 • Vis hensyn.

  Vi værdsætter vores kolleger, kunder og forretningspartnere. Vi omfavner kulturel mangfoldighed og forskellighed. Respekt er et grundlæggende træk, der kan vises på enkel vis, og alligevel have stor indvirkning.

 • Tag ansvar.

  Vi taler ikke kun om ansvar, vi lever det - når vi har at gøre med vores virksomhed, kolleger, kunder og forretningspartnere. Ved at gøre dette tager vi os af vores miljø og hinanden.

 • Opbyg tillid.

  Tillid er grundlaget for, hvordan vi arbejder sammen. Vi deler vores viden og skaber et miljø for selvstændig beslutningstagning. Sådan vokser vi.

Vi agerer som ét team.

Med knapt 5.000 kollegaer, fordelt på 10 lokationer og 21 salgsselskaber, arbejder vi mod bæredygtig succes. Vores team er hjertet i virksomheden, og vi er alle bevidste om den tillid, der er os givet. Samtidig tager vi os af hinanden og tager ansvar. Dette skyldes hovedsageligt, at vi bevarer den personlige nærhed. Vores ideer, vores personlige engagement og mod samt vores færdigheder er hjørnestene for vores fremgang. Det er vi bevidste om og investerer målrettet i uddannelse og træning. Det høje uddannelsesniveau og vores engagement er afgørende for vores banebrydende standarder for kvalitet.

Kom med os. Ansøg nu.

For Viega er innovation og en virksomhedsvision vigtige succesfaktorer for at nå vores mål. Vi leder efter motiverede og ambitiøse medarbejdere til at supplere vores teams.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores administrerende direktør Kent Nielsen, kent.nielsen@viega.dk.