Viega World – fremtidens seminarcenter

Fra smart proces til fremtidens byggeri

Et sted, hvor viden kan oplevelses, og hvor du kan få en forsmag på fremtidens byggeri.

Viega World kombinerer planerne for fremtiden, ønsket om at sætte præg på morgendagen samt at udnytte kapaciteten til at udvikle og levere holistiske løsninger. Mere end 120 års erfaring er blevet inkorporeret i Viega World – og det samme er visionen om at revolutionere installationsteknologien, der altid har drevet os fremad.

Med dette fundament er vi vokset støt. Og med Viega World har vi skabt et sted, der kombinerer teori og praksis med høje ambitioner om bæredygtighed og digitalisering. Viega World omfatter hele et stort branchekendskab, helt fra brugsvandshåndtering til digitalt byggeri og fremtidens bygninger. Det afspejler sig i selve tilgangen til byggeriet, da Viega World er vores første større projekt, hvor hele konstruktionsprocessen blev digitaliseret gennem ”bygningsinformationsmodellering” (BIM). 

Allerede nu opfylder Viega World morgendagens bæredygtigheds- og effektivitetskrav. Det tyske råd for bæredygtigt byggeri (DGNB) har nemlig tildelt Viega World det højeste certificeringsniveau, ”DGNB-Platin”.

I centeret kan du opleve, hvordan innovativt byggeri kan se ud. Og det er et sted, hvor læring om fremtidens byggerier kan deles.

Tag et kig bag facaden, og lær mere om Viega World.

Viega World bag facaden