Virksomhedsprofil

Viega

Der findes ting, som består. Også efter mere end 125 år. Hos Viega er det innovationskraft og virksomhedsvisioner. Vi er en tyskejet familievirksomhed, der udvikler og producerer vvs-installationsteknik inden for sanitet og varme. Med forbindelsesteknikken til rørsystemer af metal er Viega markedsførende på verdensplan.

Fakta om Viega

Antal medarbejdere
Viega-gruppen beskæftiger over 5000 medarbejdere og er blandt de førende producenter af installationsteknik.

Produktionssteder
Koncernens vedvarende succes sikres på ti lokationer. Produktionen er koncentreret på fem tyske fabrikker. 

Produktsortiment Kernekompetencen installationsteknik virker som konstant vækstmotor. Ud over rørsystemer producerer vi også installationsvægs- og afløbsteknik. Sortiment omfatter omtrent 17.000 produkter, som stort set anvendes overalt: inden for boligbyggeri herunder almene boliger, forsyningsværker, erhvervs- og industrielle anlæg samt skibsbygning.

Fra etableringen til nu
Familievirksomheden Viega blev grundlagt i Attendorn, Tyskland i år 1899, og allerede i 60’erne åbnede koncernen op for eksport til andre lande. I dag eksporterer Viega til mere end 75 lande og er på globalt plan primært repræsenteret af egne salgsorganisationer.

En af årsagerne til Viegas globale succes skyldes især de høje kvalitetsstandarder, som virksomheden og produkterne i dag er kendte for. Viegas produkter har desuden høstet international anerkendelse og vundet utallige designpriser så som Red Dot Award og iF Design Award. Alt sammen som resultat af, at Viega altid sætter høje standarder og aldrig går på kompromis med hverken design, kvalitet eller sikkerhed.

Uddannelse
Viega gør et engageret stykke arbejde for at fremme uddannelse af unge. Viega uddanner mange unge mennesker inden for virksomhedens fagområder, og alene i Tyskland har de et konstant flow af 150 lærlinge under uddannelse inden for 16 erhverv. Viegas lærlinge ligger ofte blandt de bedste placeringer  ved ”Skills”-verdensmesterskaberne. 

Viega. Connected in quality.