Vend tilbage Vend tilbage

Om os

Viega. Connected in quality.

Vi insisterer på at overgå os selv hver dag. Det gør vi ved at gå i dialog med vores kunder og udvikle endnu bedre produkter og serviceydelser. Vi løfter vores virksomhed ind i fremtiden, på skuldrene af fortidens visioner.

Vi har forpligtet os til at levere højeste kvalitet, i alt hvad vi gør. Det begyndte ikke i går, men for mere end 115 år siden med en vision om at revolutionere installationsteknikken. Med over 4.700 medarbejdere internationalt har vi i dag udviklet os til at være en førende leverandør på verdensmarkedet – der trods vores fantastiske succes stadig er en familieejet virksomhed, som formår at sætte egne standarder for en hel branche. Kun på den måde kan vi sikre den høje tyske kvalitet "made in Germany" globalt.

For os er det særligt vigtigt, at vi kan støtte vores kunder i deres daglige arbejde bedst muligt. Vi afstemmer materialer, teknik og anvendelighed efter vores kunders ønsker, tager os tid til kvalitetssikring og investerer i forskning og udvikling. Resultatet er et perfekt tilpasset sortiment, der består af over 17.000 artikler, som vi hurtigt og effektivt kan levere. Vi tager vores position som førende leverandør på verdensmarkedet alvorligt og deler vores viden med vores kunder i hele verden.

For vi er overbevist om, at:

Kvalitet er alt. Uden kvalitet, er alt ingenting.

Vores hjemmeside bruger cookies for at gøre brugen af ​​dette websted så behageligt som muligt for dig, for at kunne forbedre det og modtage statistiske data. Vi anvender ikke de cookies til at oprette brugerprofiler. Du kan finde flere oplysninger i vores Databeskyttelseserklæring